Благо Георгиев, Татяна и Джия от “Ергенът” ходят при един доктор СНИМКИ

За никого не е тайна, че популярните личности обръщат значително по-голямо внимание на външния си вид и с помощта на напредналата естетична медицина успяват да съхранят красотата си по-дълго, а някои тотално се преобразяват и придобиват мечтаната от тях визия. 

Наш репортер научи кой стои зад безупречния външен вид на три родни звезди, които в момента се вихрят в две от най-гледаните риалити предавания у нас, а именно “Ергенът” и “Сървайвър”. Футболната звезда Благой Георгиев, фолк дивата Татяна и певицата Джия посещават един и същ специалист. 
 

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от Dr Ganchevi Esthetic Clinic (@drganchevi)

Преди старта на техните формати те са посетили кабинета на Doctor Ganchevi Esthetic в Пазарджик, за да освежат външния си вид. При Благой Георгииев определено филърите са го подмладили с поне едно десетина години. Татяна също изглежда зашеметяващо добре за своите 44 години. 
Специалисти пък отбелязват, че Джия, която се бори за сърцето на пианиста Евгени Генчев в “Ергенът”, има уникално направени устни, което напоследък се среща твърде рядко. 

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от Blagoy Georgiev (@blagogeorgiev_official)

Марияна и Даниела Ганчеви са млади и много атрактивни дами, а перфектната им работа бързо се разчува и в кабинета им идват мъже и жени от цяла България. Сред звездните им клиенти са голяма част от фолк звездите, а именно Джордан, Ваня, DJ Дамян, Кристиана, Лорена и Соня Немска. 
“Харесва ми при тях, че залагат на естетсвената красота ине обезобразяват хората. Пипат много деликатно и нанесените корекции стоят много естествено”, коментират техни клиенти. 

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от Singer/ Fitness girl ️‍️ (@tatyanasinger)

Източник: blitz.bg
Next Post

Опасен човек извади меч срещу Иван, а Андрей се изплаши се приятеля си ВИДЕО

Много опасна игра със самурайски меч изправи на нокти фенове на продуцента от дуото „Иван и Андрей“ Иван Христов преглътна страха си и се съгласи да бъде опитно зайче в спиращо дъха изпълнение от фестивала за илюзионисти и магове “Златна котка”, който се проведе в Габрово. Шоуменът публикува видео от това, […]

Subscribe US Now