DJ Дамян се замеси в смъртта на бащата на полицай СНИМКИ

DJ Дамян влиза в една от ключовите роли в едноименния филм за скандалните рапъри Murda Boyz. Известният шоумен се превъплъщава умело в ролята на мафиот с прякор Кокала, за когото се говори, че е замесен в смъртта на бащата на един от полицаите във филма.

Ролите на полицаите в лентата са поверени на актьорите Цвятко Ценов и Дилян Калчев. А както става ясно и от снимките, DJ Дамян доста добре се превъплъщава в престъпния си образ.
DJ Дамян и Ваня предизвикаха истинска суматоха в Турция, след като… ВИДЕО

На снимачната площадка на филма в град София, освен като мъж с вкус и стил, облечен в елегантни костюми, DJ Дамян “се държи като истински професионалист, точен и разбран в комуникацията с всички от екипа”, разказват колегите му на терен.
Менте DJ Дамян иска пари от фенове
Едноименният филм e по сценарий на Тео Чипилов и Моника Найденова, режисьор на продукцията е Виолет Панчева, а основните “роли” се играят от самите Murda Boyz.  Филмът е история за едно приятелство между Боби, Марсо и Георги, което минава през различни етапи и препятствия по пътя им да станат наистина големи рап звезди.

Продуценти на “Murda Boyz филмът” са едни други скандални рапъри, познати на родната музикалната сцена като успешния тандем Зипо и Слаш – Христо Христов и Стоян Стоянов. Очаква се лентата да излезе на голям екран през март тази година и да бъде последван от турне на Murda Boyz и фен срещи в цялата страна./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Алекс Богданска се втали драстично след раздялата с Петканов СНИМКИ

Раздялата с Петканов все още се отразява на Алекс Богданска, независимо че тя се старае да демонстрира усмивки и добро настроение от постовете си в мрежата. Наскоро самата тя сподели с последователите си, че е отслабнала още след престоя си в Тайланд, където е в компанията на сина си Габриел […]

Subscribe US Now