Елен Колева втрещи с външния си вид! Актрисата боядиса косата си синя СНИМКА

Актрисата Елен Колева се загуби от публичния свят и почитателите й вече забравиха дори как изглежда. Е, тя реши да се покаже и да предизивка истинска бомба с външния си вид. 

Ако си мислите, че звездата от “Шивачки” е запазила кестенявия цвят на косата си, жестоко се лъжете. Не, не е минала в отбора на блондинките, нито на брюнетките, още по-малко пък е станала червенокоса. Косата на Елен е изцяло в син цвят. 

“Колко скучни са моите снимки! Ех… Няма ги Малдивите, нито баровете…Само дето косата ми е синя”, пише актрисата под своя снимка в мрежата. Коментарът й е леко хаплив към всички родни звезди, които не спряха цяла зима да заливат социалните мрежи с екзотичните си снимки. 
Смяната на цвета на косата на Елен  предизвика вълна от горещи коментари. “Когато една жена, си смени цвета на косата,- означава, че търси Промяна , и …”, подхлъзват я нейни приятели, намеквайки, че търси нова сродна душа в живота си./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Страшен инцидент! Всички подминават, а Преслава и приятелят й веднага... СНИМКИ

Кошмарно пътуване е преживяла Преслава тази нощ на прибиране от участие от родния си град Добрич. Заснеженият път осуети бързото прибиране и се наложило да аварират.  На всичките си участия пайнерката пътува със своя приятел и баща на дъщеря й Павел. Пътувайки към София по пътя виждат лек автомобил, който е […]

Subscribe US Now