Когато Джей Ло си е мислила, че ще умре

В момента Дженифър Лопес изживява любов като от приказките. Отново заедно със старата си любов от преди 20 години, певицата е готова да разкаже за чувствата си чрез своята музика.
Миналата седмица тя обяви, че ще издаде нов албум, озаглавен This Is Me…Now и очакванията са именно в него да чуем много романтични парчета, посветени на съпруга ѝ Бен Афлек.
Джей Ло и преди е споделяла колко сърцераздирателна е била първата ѝ раздяла с Бен Афлек преди 20 години, както и колко важно за нея е събирането им отново. Наскоро пред Vogue певицата призна, че никога не е губила надежда и винаги е вярвала в истинската любов.
“Хората в живота ми знаят, че той беше много, много специален човек в живота ми. Когато се свързахме отново, тези чувства за мен бяха все още много истински”, признава Дженифър Лопес.
Бен Афлек очевидно споделя същите силни чувства, като казва, че тя е точно човекът, когото си спомня от преди 20 години. “…нещото в нея, което винаги я е правело най-невероятната за мен: сърце, което изглежда безгранично от любов”, пише Vanity Fair.
В най-новото си интервю със Зейн Лоу за Apple Music Дженифър Лопес отново си припомня за болезнения период, когато с Бен Афлек се разделят за първи път. Тогава те развалят годежа си и след провалената сватба певицата е почувствала сърцето си разбито, както никой друг път. “Честно казано, чувствах, че ще умра”, разкрива тя.
Сега обаче, 20 години по-късно, “има щастлив край”, както казва самата Джей Ло. Тя разкрива още, че в предстоящия си албум This Is Me…Now ще пее именно за любов.
“Цялото послание на албума е: “Тази любов съществува. Това е истинска любов.”

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Неприлично предложение за 5 бона към Мира Добрева, тя веднага...

Неприлично предложение успя да изчерви Мира Добрева и да я накара да сподели с всички каква оферта са й предложили наскоро в социалните мрежи. Красивата водеща на БНТ, която винаги е имала обожатели около себе си, този път бе съблазнена директно с крупна сума, само за да обърне внимание на […]

Subscribe US Now