Колежки на Мира Добрева съскат: Най-накрая си намери мъж след раздялата с Торнев

Водещата по БНТ призна, че няма развод с Жоро Торнев. Тя и режисьорът са разделени от две години, но по документи се водят все още заедно. Понеже се надявала нещата между тях да се оправят.

Само че Торнев не спира да я кичи с рога и да си гледа живота.Почти веднага, след като официално станали съпрузи, филмовият и телевизионен продуцент хукнал по чуждо.
Една от неговите забежки, извън семейното гнездо, била журналистката Надя Иванова. После имал страстна любовна афера с доста по-млада жена, негова асистентка, пише kliuki.bg. 
За това, че бракът на Мира Добрева и Жоро скърца се мълви отдавна в телевизионните среди.

Въпреки съветите на близките, телевизионерката се опитала да му даде втори шанс, но и това не помогнало. Жоро Торнев се оказал наистина със слаби ангели, като дори общото им дете не го спирало да й кръшка постоянно.
Накрая водещата вдигнала ръце е решила да загърби тотално миналото си и обидите, нанесени й от съпруга й.
Въпреки нараненото си сърце,Мира Добрева решила да поддържа добрия тон с мъжа си заради общия им син, 15-годишния Георги.
Но променила цвета на косата си от рус, в червеникав с огнени отблясъци.
„Сигурно има нов мъж в живота си. Няма съмнение, щом една жена си смени прическата. Нека, заслужава го“, коментират нейни колежки./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Максим Генчев изригна с коментар за дъщерята на Румен Радев и оплю жестоко Сърменов ВИДЕО

Името на режисьора Максим Генчев напоследък присъства непрекъснато в медиите. Оказа се, че след огромния хейт за филма му за Васил Левски, този за Христо Ботев отново търпи сериозна критика и то от негови колеги от арт средите.  Нападат го, че филма му за нищо не става, а във войната […]