Оряшкова призна след “Игрите”: Мина време, вече мога да кажа цялата истина

Мария Оряшкова, която е и десеткратна европейска и шесткратна световна шампионка по самбо, призна цялата истина за участието си в риалити шоуто.

“Храна допълнително не получваме, нито спим по хотели, както се говори и коментира, когато сме на територията, която са нарекли Дивата река”, заяви наскоро спортистката.
Мария Оряшкова взе съдбовно решение след “Игри на волята”

Мария Оряшкова допълва, че подготовката, която я е вкарала в риалити шоуто, е тази, която си прави и като професионален спорист. А специални тренировки не е провеждала.
Епичен обрат: Виолета срази Оряшкова в “Игри на волята”, а тя…
Шампионката ни се превърна бързо в една от любимките на зрителите, тъй като не влизаше в никакви коалиции до последно. “В един момент трябва да вземеш страна, защото излизаш безхарактерен, но това с коалициите особено не е моето и го избягвам”, сподели Оряшкова пред Гала в “На кафе”./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Одобрява ли Лени Кравиц бъдещия си зет

Чанинг Тейтъм и Зоуи Кравиц изглеждат по-щастливи от всякога. Двойката редовно е засичана от папараци по време на разходките им в Ню Йорк или романтичните им вечери в някои от популярните ресторанти в града. И докато актьорът от “Професия стриптийзьор” и актрисата от “Големите малки лъжи” може и да обсъждат […]

Subscribe US Now