Софи Маринова се накипри и показа кой е нейният “принц”, трогна всички с това ВИДЕО

Синът на Софи Маринова – Лоренцо, реши да отпразнува рождения си ден на участие на своята майка в Пловдив. Самата изява беше по-различна за певицата, която не скри вълнението от порастването на своя единствен наследник. 

За личния празник на Лоренцо хитовата изпълнителка се беше барнала в екстравагантен тоалет и трогна всички с думите си към Лоренцо. 
 

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от Софи Маринова (@sofi_marinova_official)

“Да си жив и здрав, да илядиш. Много те обичам. Каквото ти е на сърце, това да ти е и на ръце”, пожела му тя. Лоренцо, който стана на 20 години, не се занимава с музика, макар че по едно време щеше да става певец. За него периодично излизат слухове, че има проблем с хазарта, но майка му яростно ги отрича.
Софи поздрави “своя принц” с нейната балада “Нежна е нощта”, която слушала, когато разбрала, че е бременна и затова е толкова специална. Прави впечатление, че около Лоренцо се навърта много красиви девойки с къси полички, а всички се питат дали някоя от тях не е новото му гадже./show.blitz.bg
 

Източник: blitz.bg
Next Post

Новото правило на кралицата за Меган

В последната седмица няколко члена на английското кралско семейство отбелязаха рождения си ден. На 4 август Меган Маркъл навърши 41 години, а на 8 август принцеса Беатрис стана на 34. Едно нещо обаче направи впечатление и в двата случая. На никой от официалните профили на кралското семейство не се появиха […]