Ванко 1 постави ултиматум на новия си зет Благо Джизъса! Предупреди го, че…

Футболната звезда Благой Георгиев си имаше сериозни проблеми с рапъра Ванко 1, след като забърса дъщеря му Ивана. Известният рапър с криминално минало дори се закани, че ще избие зъбите на Благо, които неотдавна той си направи в неговата клиника. 

Но напоследък двамата са стоплили отношенията си и вече са най-добри приятели. Бившият пловдивски рапър е приел Джизъса за свой зет и често прекарват времето си заедно на по питие и хубава кубинска пура. 

Бащата на Ивана е дал благословията си за връзката й с Благой, но след като е провел много сериозен разговор с него. Ванко 1 така е дръпнал юздите на футболиста, че едва ли ще си помисли да кръшне на красивата и значително по-малка от него Ивана. Благой е получил сериозни заплахи, че ако нарани сърцето на Ивана, не го чака светло бъдеще в България. 
Джизъса е известен със своята пословична влюбчивост и че любовта му не трае повече от 3-4 месеца. Негови бивши партньорки заявяват, че той е болен на тази тема и никой не може да му помогне.
А на Ванко 1 му дойде добре тази връзка, тъй като Джизъса рекламира безплатно клиниката му в Пловдив, която в момента процъфтява и се радва на голям интерес и много нови клиенти./show.blitz.bg
 
 
 

Източник: blitz.bg
Next Post

Обясниха защо са взели къщата на Милко Калайджиев

Държавата печели повечето дела за връщане на евро средства по програмата „Къща за гости“. Това обявиха в „Тази неделя“ от Държавен фонд „Земеделие“ (ДФЗ). Един от санкционираните собственици е фолк изпълнителят Милко Калайджиев. Неговата къща за гости е обявена за продан. В края на юни председателят на сдружение „Работещи къщи за гости“ […]

Subscribe US Now