Вълненията на Радина Кърджилова

Радина Кърджилова и Деян Донков са щастливи родители на две деца. Трепетите и емоциите в очакване на първите думички, първото зъбче и прохождането са все вълнения, които вече са изпитвали. А сега за тях е допълнителна радост да ги преживяват отново с порастването на втория си син.
Щастливият момент на прохождането на Йоан, който съвсем наскоро навърши годинка, актрисата сподели в Instagram профила си.
В сладко видео виждаме усмихнатата Радина, хванала сина си за ръчички, за да му помага в първите стъпки.
“Първи стъпки” пише щастливата майка в описание към поста си, с който споделя емоционалния момент от семейната разходка из слънчевите улици на София.
Радина роди Йоан в края на март 2021 г., след като преболедува Covid-19. Детето и цялото семейство са здрави и щастливи и се радват на споделените моменти заедно.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Мъчение в „Сървайвър“: Пращат участниците в подводен затвор СНИМКИ

Оцеляването в „Сървайвър“ става все по-мъчително. Десет участници вече отпаднаха от екстремното състезание, а останалите бяха подложени на жестоки изпитания. След като в предишните дни трябваше да преодолеят тежки препятствия в джунглата, сега риалити героите бяха заточени в подводен затвор. Претендентите за голямата награда от 150 000 лева трябваше да […]