Забавления по кралски

Кейт Мидълтън вероятно е най-големият фен на тениса от английското кралско семейство. Затова и много почитатели на спорта бяха учудени от липсата й в ложите на турнира Уимбълдън, който започна в Лондон на 27 юни.
И ето че херцогинята, заедно със съпруга си принц Уилям, най-после дойдоха да гледат мач.
На 5 юли те заеха полагащите им се места в кралската ложа за мача между Новак Джокович и Яник Синер. От другата страна на Кейт беше председателят на All England Club (организатори на турнира) Йън Хюит, с когото тя разговаряше с удоволствие.
Преди началото на двубоя Уилям и Кейт си помахаха с майка й Каръл Мидълтън, която също беше дошла да гледа, макар да седеше на голямо разстояние от тях. От Express припомнят, че правилата за присъствие в кралската ложа са много строги.
Местата в нея са 74, като са запазени за кралски величия, политически лидери, изявени спортисти или други известни личности. Има установен дрескод – мъжете трябва да носят сако, а дамите да са в елегантни рокли макар и без шапки, за да не пречат на останалите зрители с този аксесоар.
Именно дрескодът е причината шампионът на Формула 1 Луис Хамилтън да не бъде допуснат в ложата на Уимбълдън през 2013 г. Самата Каръл Мидълтън и сестрата на Кейт Пипа също не получават достъп до нея през 2017 г., когато пристигат закъснели за двубоя на Анди Мъри и Беноа Пер.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Подкрепя ли Джо Роугън Доналд Тръмп

Началото на годината бе доста бурно за Джо Роугън, защото бе нападнат, че разпространява дезинформация относно ваксините за COVID-19. Въпреки буреносните няколко седмици, подкастът оцеля и Spotify реши, че няма нужда да го цензурира или пък да се отказва от него.  Като цяло Роугън винаги е бил известен с това, че […]

Subscribe US Now