2 милиона за билет – ето какво ще получи човек, за да гледа Майк Тайсън срещу Джейк Пол

Майк Тайсън и Джейк Пол до голяма степен изненадаха всички свои фенове и тези на бокса с мача помежду си, който организираха.
На 20 юли тази година двамата ще се изправят един срещу друг на AT&T Stadium в Тексас, за да докажат, че развлечението може да се поднася под всякакви форми – най-вече неочаквани.
57-годишният Тайсън и 27-годишният Пол се подготвят трескаво за боксовия мач, а вече стана ясно и какви са цените на ВИП билетите за събитието. Става дума за едни 2 милиона долара.
За всички тези пари, притежателят на ВИП билет за мача, ще се сдобие с две места, разположени непосредствено до ринга. И още четири места на първи ред и четири на втори. Достъпът до цялото съоръжение ще бъде неограничен, а също така в цената е включена и лична охрана.
Освен това, преди боксовия мач притежателят на такъв билет ще може да се снима както с Майк Тайсън, така и с Джейк Пол в съблекалнята на всеки един от тях. Ще може да се снима с двамата и на ринга след мача, като ще получи и боксови ръкавици, подписани от Тайсън и Пол.
Последният професионален мач на Майк Тайсън бе през 2005 г., когато загуби от Кевин Макбрайд, но през 2020 г. се качи отново на ринга за зрелищен мач с Рой Джоунс. Колкото до Джейк Пол, на професионалния ринг ютюбърът има 10 мача, от които загуби само един от Томи Фюри, пише Bleacher Report.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

2 милиона за ВИП билет - каква е цената човек да гледа Майк Тайсън срещу Джейк Пол от първия ред

Майк Тайсън и Джейк Пол до голяма степен изненадаха всички свои фенове и тези на бокса с мача помежду си, който организираха. На 20 юли тази година двамата ще се изправят един срещу друг на AT&T Stadium в Тексас, за да докажат, че развлечението може да се поднася под всякакви форми – […]

Subscribe US Now