Алекс Петканова изрита Дани заради богат мъж СНИМКИ

Сагата с отношенията на Алекс и Дани Петканови няма край. Или май има – в случай че двамата окончателно се разделят, както за момента изглежда положението.

Разводът им все още не е факт, което означава, че тепърва могат да се случват всевъзможни обрати – доколкото познаваме двойката, Инстаграм зависимостта им е толкова сериозна, че нищо чудно пак там да отрекат или потвърдят развоя. 
Алекс изтри фамилията Петканова, а на РД показа и… СНИМКИ
“Парите ги събраха, парите ги и разделиха. Последната година беше трудна за инфлуенсърите, получават далеч по-малко ангажименти и хонорари. Това доведе и до раздялата им. Александра винаги е била материално момиче, колкото и да се прави на романтичка”, обобщават в светските среди.

Упорито се говори, че г-жа Петканова от известно време има друга връзка. Тя се срещала със заможен господин с проспериращ бизнес. Отношенията им в началото не били сериозни, но вече връзката им навлизала в нов етап. Най-вероятно съвсем скоро ще стане ясно и кой е загадъчния господин, който раздели светското семейство Петканови, пише “Уикенд”.
Ново 20! Петканови пак пред раздяла, този път заради… СНИМКИ
 Малко след като си оперираха носовете в Турция, те взели решението да се разделят. Лудия репортер многократно каза, че започва нов етап от живота си, че иска да осмисли съществуването си, че дири щастието и прочее баналности.

Край! Дани Петканов шокира с признание, оказа се, че с Алекс вече… СНИМКА
По всичко личи, че е изпаднал в депресия и търси начин да се справи с нея.Явно е, че манекенката и бащата на сина й не са могли да се разберат и да постигнат консенсус по спорните въпроси. Хора от обкръжението им твърдят, че в продължение на седмици те не си обелвали и дума, разминавали се в дома си, а напрежението помежду им можело да се разреже с нож. Известно време ходели и на семейна терапия, но без успех./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Черен период за Ива Софиянска, снахата на Божков не е на себе си заради... СНИМКИ

Ива Софиянска-Божкова е влязла в черна дупка в професионален аспект и късметът отново я изостави. Бившата екранна половинка на Мон Дьо отново е безработна.  През есента на 2020 г. репортерката бе отстранена от Нова телевизия заради свекъра си Васил Божков и изкара около година  без работа. Макар да може да […]