Бомба! Фики Стораро аут от “Пайнер! СНИМКИ

Поп фолк звездата Фики Стораро е поредният изпълнител, който напуска музикалния гигант “Пайнер”. На официалния сайт на фирмата вече няма информация за участията му.

Освен, че не става ясно кога и къде ще пее синът на Тони Стораро, на страницата на “Пайнер” той изцяло е премахнат от каталога, което говори повече от красноречиво за ситуацията.
Това Фики ли е? Фолк звездата е неузнаваем с новата си визия ВИДЕО

Засега от “Пайнер” не коментират нищо, но се предполага, че още тази седмица ще внесат яснота около статута на Фики Стораро, пише “Телеграф.”
Нападнаха жестоко Тита заради Фики, обвиниха я, че… ВИДЕО
“Все още не се знае какво точно се случва с договора ми. В началото на март ще е ясно и тогава ще мога да ви кажа със сигурност”, заяви пред изданието певецът, който призна, че в момента е в подготовка на нов албум, с който скоро ще зарадва феновете си.
Въпреки сътресенията в професионален план, в личния си живот Фики Стораро е много щастлив. Преди броени дни той отбеляза 4-ия рожден ден на сина си, а на партито специален гост бе и малката му дъщеричка, която е гледана като истинска принцеса, защото е и единственото момиче в рода Стораро от поколения наред./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Истории, звезди, тенденции

Вижте интересните истории на деня, новини за звездите, тенденции и идеи за свободното време. Източник: blitz.bg

Subscribe US Now