Брадли Купър покорява и този връх

Класата е в кръвта на Брадли Купър, не можем да отречем. Особено след последната му изява. И не, не в някой филм, а на модната сцена.
Louis Vuitton отбелязва 20 години от създаването на емблематичния часовник Tambour. Световноизвестната модна къща ще почете оригиналния модел, представен за първи път през 2002 г., този път с подобрения и актуализации.
Със забързана и целеустремена крачка, докато си поправя път по улиците на Ню Йорк Купър остава в крак с времето, поглеждайки към часовника Tambour на китката си. И това не е случайно хванат от папараците кадър, а видео, част от новата кампания на марката, в която актьорът участва.
Именно Брадли Купър е новото лице на Louis Vuitton, а дебютът си прави в няколкосекунден клип, публикуван в Instagram, пише People.
Във видеото виждаме още и младо момче, което тича на фона на природни пейзажи. В крайна сметка Купър се озовава на покрив с изглед към града точно навреме, когато слънцето залязва. Докато поглежда часовника си, момчето отваря малък сандък на Louis Vuitton. “Пътуване отвъд времето” – с този надпис завършва клипът, заснет от Деймиън Шазел.
“Разгръща се паралелна одисея на мъж и момче, от буйна гора до градска джунгла, от безкрайните възможности на въображението до сбъдната мечта, разположена сред улиците и силуета на Ню Йорк, в сянката на емблематичната сграда на Крайслер”, гласи самото описанието на видеото.
Освен клип, като част от кампанията, актьорът е щракнат и в няколко драматични кадъра от фотографа Бу Джордж – един близък план на лицето му и един в цял ръст.
В чест на 20-годишната от хитовия мъжки аксесоар Louis Vuitton пуска Tambour Twenty, ексклузивен юбилеен модел, предлаган в ограничено издание от 200 броя.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Петъчна доза сексапил

Мда, изпратихме пореден август и отново нямаме никаква представа кога се изнизаха тези 31 дни. То като цяло нямаме представа кога си отиде лятото, но няма да се жалваме, защото сигурно не сме единствените. Но пък идва есента, която също ни е присърце. А днешният петъчен ден си е доста есенен… […]

Subscribe US Now