Чистка в Нова: Гала пак сменя панелистите в “На кафе” СНИМКИ

Мине време и Гала смени някой от панелистите си. Причината не винаги е една и съща, не винаги става дума непременно за конфликти в екипа или скандал зад кадър, което, разбира се, не е и изключено.

Този път култовата тв водеща се реши на драстична стъпка, само и само да задържи зрителите си пред малкия екран и да запази любопитството им непокътнато. Поредна неочаквана промяна стъписа панелистите й, след като наскоро всички се преместиха в чисто ново студио.
Гала се показа пак гола в горещо ВИДЕО 18+
Не само модерна обстановка обаче ще е това, с което Гала изненадва екипа си, но и с нови членове в него.

Водещата представи двете “нови попълнения на панела”, както самата тя се изрази – Владо Николов и Гергана Змийчарова, която наскоро беше неин гост в рубрика за пътешествия.
Андреа Банда заби нож на Гала и най-накрая призна, че е…
“Вие винаги сте ми в сърцето”, заяви Гала с вълнение на колегите си, но думите й стреснаха някои от тях, защото прозвучаха като прощално признание преди предстояща раздяла. “Ауу, че подло!”, побърза да изкоментира Дарин Ангелов с видимо фалшив гняв. А дали гнева не се е пренесъл и зад кадър, можем само да гадаем.

Гала е започнала да прави абсолютна чистка в “На кафе”, във всеки аспект, явно защото е забелязала, че вече има доста зрители, които искрено се възмущават на еднотипността и втръсналите до крайност познати диалози в студиото. Все още обаче, не става съвсем ясно кой ще отстъпи мястото си в панела сред настоящите панелисти –  Дарин Ангелов, Кристина Патрашкова, Ромина Тасевска и Георги Блажев.
Гала започва да уволнява наред, ето кой е застрашен
Другият панелист, певецът Юли Константинов, пък, в последно време не се появява в ефир, което може да се окаже и за постоянно. Ще почакаме, ще видим.

Все още няма и официална информация за промени в екипа на “На кафе”, който е в този състав, с леки промени, от септември 2021 година. Самата Гала дори често се шегува със себе си, казвайки, че може да бъде свалена от ефир./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Мария наду още джуките, няма кой да я бие вече ВИДЕО

Страстта на фолкпевицата Мария към обемните устни е толкова стряскаща на моменти, че дори най-верните фенове на миньончето не могат да повярват какво си причинява тя с лека ръка. Изпълнителката, която в последно време набляга повече на подобренията по себе си и на екзотиката от различни точки на света, които […]

Subscribe US Now