Дани от “Един за друг” разкри защо е скъсал с Дени, проговори за изневяра от…

Дани от “Един за друг” реши отново да сподели подробности за себе си в Инстаграм, а фенките му го заляха с въпроси. От колата и татусите, до дрехите му и връзките с жени.

Дежурният въпрос за раздялата с Дени присъства задължително, а Дани отговори за пореден път. Припомняме, че малко двамата се разделиха малко след края на “Един за друг”, като дълго време не съобщаваха причините за решението им.
“С Дени сме в добри отношения, но така се стекоха обстоятелствата”, отговори Дани на многобройните питания. Той обаче намекна, че в миналото “имало една хубавица”, която му изневерила.

Това стана ясно от друг въпрос, на който Дани отговори, но това далеч не означава, че става въпрос за последната му бивша, с която участваха заедно в риалити шоуто, пише vbox7.com.
В момента не е ясно дали Дани си има приятелка, но същото важи и за Дени. Мацката пък се завърна в Щатите и побърза да се тагне от разходката с кон. Всички обаче забелязаха колко се е разхубавила, а последователите ѝ смятат, че това се дължало на нова любов./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Роси Кирилова пред БЛИЦ TV: Между младите и нас има голяма пропаст

Росица Кирилова е една от най-популярните естрадни певици у нас, която зад гърба си има 27 албума. Известна е с песните си “Учителко, целувам ти ръка”, “Боса по асфалта”, както и песните за деца “Мики Маус” и “Моята кукла барби”. Феновете й имаха възможността да я видят и чуят на […]