Деси Слава и Рени скарани, това ли е причината? ВИДЕО

Фолк меломаните останаха приятно изненадани от дуетното парче на Деси Слава и Рени, които от години демонстрират приятелски чувства една към друга. Но в клипа така и не се появи Деси, което породи съмнения, че двете са се скарали. 

Техни фенове предполагат, че между приятелките е възникнал скандал по време на записите на песента и затова едната липсва от клипа. “Язък за доброто приятелство, което имаха през годините”, шушукат из светските среди. 
 

Наш репортер потърси Рени за коментар и тя категорично отрече да има каквито и да е проблеми с колежката си. И обясни: “Лятото беше много ангажирано откъм участия и за мен, и за нея. Така и не успяхме да се стиковаме и дълго време отлагах клипа. Но накрая реших да я снимам. Няма никаква драма между мен и Деси, тази песен я е написала тя и ми я подари, за което съм й безкрайно благодарна”, коментира Рени пред БЛИЦ.
Песента “Утре пак ела” се радва на голям интерес и вече катери стълбицата на големите и престижни фолк класации. А феновете на Рени се надяват да бъде по-продуктивна и да не спира да ги радва с божествения си глас и тоталните хитове./show.blitz.bg
 
 
 

Източник: blitz.bg
Next Post

Бившата на Diddy, която го обвинява в изнасилване

През последните няколко години свикнахме да чуваме, че различни известни личности биват обвинявани в сексуален тормоз. Тази тенденция не подмина и рапъра Diddy. Шон Комбс, както е истинското му име, е обвинен от бившата си приятелка Каси, че в период от 10 години я е изнасилил. Касандра Вентура, както е истинското […]