Джейсън Момоа отново е свободен мъж

След като преди месец се заговори, че Джейсън Момоа и Ейса Гонзалес са новата звездна двойка, се появиха и слухове, че връзката им е просто временна утеха за актьора.
Момоа официално прекрати дългогодишния си брак с Лиза Бонет през януари тази година.
Възможно е слуховете да се окажат верни, защото едва няколко месеца след като са започнали да се срещат, Джейсън и Ейса са прекратили романтичните си отношения, разкрива източник на People.
“Просто са много различни хора”, обяснява той.
Според друг източник, въпреки че в момента не са заедно, “се надяват, че може и да се разберат помежду си”. По негови думи двамата се обичат много и им е било приятно да се виждат, докато не е станало публично, а и освен това, са в различни етапи от живота си.
Миналият месец People обявиха, че Джейсън и Ейса се срещат от февруари, след като са се запознали чрез общи познати.
И още тогава източниците издадоха, че нещата не са особено сериозни. Пък и Момоа все пак има натоварен график, баща е на две деца и не иска да се впуска в сериозна връзка.
Засега изглежда, че актьорът наистина предпочита да се фокусира върху приоритети си. Дали обаче ще успеят да се напаснат и ще се съберат двамата с Ейса, предполагаме, че времето ще покаже.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Петъчна доза сексапил

Времето постоянно се опитва да ни обърква. Ту дава признаци, че трябва да се готвим за лято, ту няколко поредни дни вали и е малко спорно дали е само за по тениска навън. Вярваме, че това объркване все някога ще приключи и ще можем да се настроим изцяло на вълните […]