Голяма новина за Гущерови, Светлана не е на себе си, вече се подготвя за… СНИМКИ

Светлана Гущерова и мъжът й Християн са напът да направят нещо, което никой не им предричаше, откровено казано. Само след два месеца двамата ще отпразнуват петата си годишнина като семейство, както и своята дървена сватба.

По-суеверните ще кажат, че това е една от най-трудните години, тъй като е ключова за това дали рутината и еднообразието на семейните отношения е взело връх или двойката по един или друг начин е успяла да намери формулата на щастието си. Е, изглежда Светлана Гущерова е от вторите.
Какво се случва?! Светлана Гущерова прие в семейството си “Мис България”
Двамата имат три деца и изглеждат все така щастливи като семейна двойка, както и в началото на връзката си. Дали мислят и за четвърто дете обаче, както мнозина предполагат, само времето ще покаже.

Любопитна подробност, която предизвика интерес в мрежата от страна на последователите на двойката, е, че за скорошната годишнина Светлана е решила да качи Християн на самолет и да отлетят право към Малдивите.
Голяма загуба разтърси Светлана Гущерова, потъна в скръб заради… СНИМКА 
Както е известно, бизнесменът има страх от самолети и ги избягва от години. Може би пък вече е дошло времето той да преодолее един от най-големите си страхове. Ще почакаме и ще видим дали плановете на Светлана ще пожънат успех./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Когато не получиш роля заради... малко последователи

С всяка изминала година Ел Фанинг набира все по-голяма скорост в Холивуд. Като 25-годишната актриса вече има дори номинация за Еми за ролята си в сериала “Велика”. Всичко може да изглежда бляскаво и обещаващо пред Фанинг, но се оказва, че се е сблъсквала с доста интересни премеждия. В подкаста на Джош […]