И в студеното време Камила Кабейо е провокативна и секси

Времето значително захладня и, няма как, налага се да обличаме повечко дрехи. Това прави дори и Камила Кабейо, която сме свикнали да виждаме в оскъдно облекло. Или дори без.
И все пак, колкото и дрехи да трябва да облече, Камила все ще намери начин да бъде атрактивна и да подчертае максимално привлекателните извивки на тялото си.
Ето защо виждаме нейни снимки, споделени в Instagram, на които тя позира в смел и неочакван анамбъл – включващ къс розов пуловер, който разкрива талията, съчетан с черен прозрачен чорапогащник.
Под типичния дамски аксесоар прозират черни бикини с висока талия, а бримката, която се спуска по цялата дължина на единия крак на изпълнителката, придава секси закачливост.
И по всичко изглежда, че Камила Кабейо се чувства добре в избраното от нея облекло, тъй като позира съвсем свободно и дори предизвикателно пред обектива на камерата.
Напоследък доста се говори за това, че 26-годишната певица работи по нов музикален проект, който ще включва вълнуващи сътрудничества, пише Hola. Едно от тях се предполага, че ще бъде с приятелката ѝ, изпълнителката Оливия Родриго. Двете момичета дори наскоро позираха заедно за огледално селфи, разкривайки как се забавляват заедно.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Правила ли си е пластични операции София Вергара

Понеже доста харесваме София Вергара, няма как да не ни радва, че в Instagram профила си тя често качва кадри както от екзотичните си почивки, така и от работното си ежедневие. И разбира се, няма как да не ни направи впечатление, че на абсолютно всяка една снимка актрисата изглежда безупречно. […]

Subscribe US Now