Иван Христов призна за изненадващи проблеми в леглото с Ирина СНИМКА

Малък, но неприятен проблем се настани в леглото на тв водещия Иван Христов и половинката му, амбициозната кулинарка Ирина Тенчева. В последните месеци нощите на популярното семейство са непоносими, защото продуцентът хърка, а с всеки изминал ден звуците стават все по-мощни и изразителни, призна виновникът за тях в ефира на “Фермата”. 

Грозният шум смущавал съня на Ирина и пречел на пълноценната й почивка, и тя всячески се опитвала да спре малката нощна “музика“. “Жена ми е потресена. Като захъркам, тя започва да ме блъска и удря. След това казва: “Ти не си виновен!“. Ами като не съм виновен, остави ме!”, оплака се Иван пред зрителите и разигра скеч, за да покаже как любимата му го разтърсва през нощта.

Иван Христов срази с това ВИДЕО отпреди 20 години и отново заговори за проблемите с алкохола

Комедийно-драматичната му изповед беше изслушана с разбиране от колегата му Андрей, който, оказа се, също хъркал като дъскорезница и предизвиквал ужас в половинката си Емануела.
Иван Христов помпа във фитнеса! Вижте какъв звяр е станал СНИМКА

Докато обаче Иван и Андрей хъркат на меките си легла у дома, участниците в новия сезон на “Фермата” спят на гола поляна, защото са в люта надпревара за голяма награда. За да преживеят ледените нощи, претендентите за стоте бона си лягат облечени в няколко ката дебели дрехи, но, въпреки това, на сутринта се будят сковани от студ. В следващите месеци те ще трябва да изградят от нулата спални помещения, курник и обор, и да засадят зеленчукова градина./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Попиляха Илиян от "Игри на волята"! СНИМКИ

Хейтът към някои от участниците в “Игри на волята” вече е факт, въпреки че са минали едва няколко епизода от новия сезон на риалити формата на Нова тв. Този път обект на жлъчни коментари стана 20-годишният Илиян. Младежът буквално бе залят от негативни коментари заради поведението си на арената. В последния […]