Изненадата на Емили Ратайковски

Всички се радваме да видим Емили Ратайковски в модели на собствената си марка за бельо и бански Inamorata. И е съвсем нормално да не забелязваме какви обувки обикновено носи. Но ето подсказване: маратонки или кецове.
Затова не е изненадващо, че сексапилният модел създава колекция, която е колаборация със Superga.
“Постепенно ставам човек, който е противник на високите токчета”, признава 30-годишната Ратайковски пред Vogue. И споделя, че животът й като майка на малко дете и голямо куче в Ню Йорк предопределя това да носи основно спортни обувки.
Именно така се ражда идеята моделът да създаде колекция с популярната марка за кецове. Тя признава, че преди няколко години е предпочитала да носи актуалните модели обувки, но напоследък иска да залага на класическите модели.
Емили решава да създаде своята версия на два от култовите модели на Superga – тенис обувките 2750 и високите туристически Alpina. Промените, които прави на оригинала, са кръглите връзки и белите подметки.
И ни дава бърз съвет как да ги носим: със спортни дрехи, с мини пола, с елегантен костюм от панталон и сако, както и в класическата комбинация от джинси, тениска и кецове. Цените на колекцията й за Superga са между 59 и 89 евро.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Аврил Лавин има да ни каже нещо важно

Може да отправим поздравления към Аврил Лавин. 37-годишната певица съобщи, чe вече е сгодена за приятеля си Мод Сън. Това се е случило отдавна, още на на 27 март, но явно чак сега изпълнителката е готова да го заяви пред света. Аврил сподели красива черно-бяла снимка, на която Мод е […]