Какво е искал да знае Ники Илиев преди 10 години

Всеки, който следи Ники Илиев в социалните мрежи, знае, че режисьорът обича да бъде постоянно зает и винаги във форма.
Наскоро той приключи снимките на филма “Без крила”, който трябва да видим по кината догодина. И сега реши да отдели малко време, за да сподели с феновете си 10 неща, които е би искал да знае преди 10 години.
“Ако имаш нещо, което те ядосва, се запитай дали ще ти пука за това след месец”, е на първо място в списъка на режисьора. След това той поставя съвет за пътуване и колекциониране на неща за спомен от посетените места.
“Спри да съжаляваш за неща, които си направил в миналото. Няма да го промениш. Поеми отговорност и продължи напред”, е на трето място за Ники Илиев. Сред останалите неща, които е искал да знае преди едно десетилетие, виждаме съвети за храненето като например: “Храни се, докато си 80% сит”.
“Ако не можеш да кажеш нещо на някого директно в очите му, не го казвай в социалните мрежи” и “Когато се запознаеш с някого, стисни ръката му, погледни го в очите и повтори името му. Не чувай само своето”, са сред останалите неща, които Ники Илиев е искал да знае преди 10 години. 

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Новата визия на Меган Фокс

Меган Фокс изненада феновете си с драстична нова визия, която демонстрира, докато се разхожда по улиците с приятеля си Machine Gun Kelly. Двойката се наслади на романтичен ден в Ню Йорк. 37-годишната актриса, която наскоро обяви, че е написала книга със стихове, привлече вниманието с новата си прическа. Маган Фокс беше с яркочервена […]

Subscribe US Now