Ким Бейсингър – твърде много алкохол и силни успокоителни

Като че ли през последните години малко позабравихме за Ким Бейсингър – голямата звезда от началото на 90-те години, известна с ролите си в “Девет седмици и половина” и “Последен анализ”. И ако сме се запитвали понякога защо Ким изчезна от светлината на прожекторите, оказва се, че тя е имала своите сериозни трудности през годините.
Именно за тях, за тъжните факти от своя живот, разказва 68-годишната актриса в скорошно интервю за Red Table Talk.
Актрисата се появи в онлайн токшоуто на Джейда Пинкет Смит придружена от дъщеря си Айрланд Болдуин, която явно е имала желание да подкрепи майка си в това трудно за нея начинание.
Ким разкри за дългогодишната си нелека битка със заболяването агорафобия, която я оставя затворена вкъщи в продължение на години. Актрисата обясни подробно за тревожното разстройство, граничещо с фобия; как я е карало да изпитва страх от всякакви места или ситуации, от които трудно би могла да се освободи или пък да не получи необходимата помощ, ако се налага.
Дълго време тя не е смеела да влиза в помещения, пълни с много хора, да остава на твърде открити, широки места. И по тази причина, често е предпочитала да остане вкъщи, където единствено се е чувствала спокойна.
“Дълги години не смеех да минавам през тунелите в Малибу”, казва още Ким. “Всичко ме изнервяше, накрая дори спрях да шофирам. В крайна сметка, се затворих изцяло в себе си. И тогава започнах да се самолекувам, при това по възможно най-погрешния начин – с силни успокоителни лекарства и твърде много алкохол.”
Накрая Ким Бейсингър признава, че е изпитвала срам от това, в което болестта я превръща и от начина, по който живее. В даден момент дори е избрала да не се вижда със собствените си родителите, пише Hollywood Life.
Но с днешна дата Ким се чувства по-добре. Тя има подкрепата на своята пораснала дъщеря Айрланд и явно се е научила да живее в хармония със себе си.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Тита вдигна градусите! Пусна се като секси великденско зайче СНИМКИ

Великден отмина, но не и емоцията покрай празника. Поне на Тита все още й е великденско настроението – и както може да предположите – не е спестила от сексапила си, за радост на мъжката половина от феновете си. Наскоро изпълнителката показа колко добре се чувства като великденско зайче и сподели […]