Кирил Ефремов иска кекс от Аня Пенчева, а това много ядоса… СНИМКА

Кирил Ефремов знае как да си поиска това, от което се нуждае. Героят му в сериала „Съни бийч“ без свян си пожела нещо сладко от Аня Пенчева, която за първи път се появи в комедийнната поредица. И, разбира се, го получи.

В „Съни бийч“ Кирил е в ролята на изпечен лихвар, който се сближава с чаровната героиня на Аня. Двамата се озовават сами в апартамента й, а тя любезно му му предлага кекс с боровинки. Пред камерите той се приближава опасно близо до нея и посяга да си вземе едно парче, но в този момент сцената се сменя и не става ясно какво още се случва между двамата. 

В „Съни бийч“ целта на лихваря всъщност не е неувяхващата Аня, а синът й, морският спасител Младен, който му е длъжник. Образът е поверен на Иво Аръков и той се справя отлично с него. Младен е бесен на срещата между лихваря и майка си. Самата Аня също е доволна от екранния си син. „Иво е чудесен! Освен добър актьор, той е и много романтичен мъж. Знам, че пише стихове. Както в живота, така и на екрана, случих на деца!“, хвали се неостаряващата актриса, която се радва и на внуци в реалния живот./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Истории, звезди, тенденции

Вижте интересните истории на деня, новини за звездите, тенденции и идеи за свободното време. Източник: blitz.bg