Когато хванат Райън Рейнолдс неподготвен

Много пъти сме чували хората да казват колко малък всъщност е светът. И понякога наистина сме се убеждавали в тези думи.
Съвсем наскоро и Райън Рейнолдс е разбрал, че има нещо вярно. На стори в Instagram актьорът от филмите за Дедпул сподели селфи, което си е направил с брат си Тери.
От профила на Тери пък разбираме малко повече около историята на снимката. Той пише, че двамата с Райън съвсем случайно са се натъкнали един на друг в Ню Йорк, докато всеки е бил ангажиран със собствени задачи.
“8.5 милиона души, а ние на практика се сблъскахме”, завършва поста си Тери. Райън Рейнолдс пък пише, че е останал изумен и от друго съвпадение – и двамата са носили шапки на футболния отбор Рексъм.
От People припомнят, че Райън Рейнолдс има още двама братя – Патрик и Джеф, като най-известният от тях е и най-малък. Тери взе участие и в един от епизодите на документалната поредица Welcome to Wrexham, който проследява какво се случва с футболния отбор, закупен от актьора.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Джулия Робъртс в 30 факта

Днес, 28 октовмри, рожден ден празнува американската актриса с най-зашеметяващата усмивка на света – Джулия Робъртс. Източник: Lifestyle.bg