Когато Machine Gun Kelly е искал да се самоубие

От далеч си личи, че Machine Gun Kelly и Меган Фокс не са като всяка друга известна двойка. Най-малкото не са много онези, които пият от кръвта на любимия.
Факт е обаче, че двамата изглеждат много щастливи заедно и вероятно съвсем скоро ще разберем, че се оженили. Но не всичко във връзката им минава по мед и масло, защото, разбира се, има много неща и аспекти, за които не знаем и дори не подозираме.
Като това, че Machine Gun Kelly е искал да се самоубие. В документалния филм за живота си – Life in Pink на Hulu, Колсън Бейкър, както е истинското име на изпълнителя, споделя, че преди две години е преминал през много тежък и мрачен период.
Музикантът казва, че през 2020 след като баща му е починал, той е отишъл до дома му, за да разчисти някои неща. Тогава е влязъл в словесен спор със съсед, който му е казал неща, които не е искал да чуе. 
Това е повлияло негативно психически на Machine Gun Kelly, а точно по онова време Меган Фокс е била в България за снимките на филм и не е била до него. Според People, той казва, че е достигнал до момент, в който се е обадил на половинката си и ѝ е казал, че тя не е до него, когато има нужда.
И всичко това, докато е опрял пушка до лицето си. След тази плашеща случка Machine Gun Kelly е осъзнал, че нещо не е наред. След това обаче е успял да се съвземе с помощта на Фокс.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Андреа заплашва Диона: Ще ти счупя главата, обещавам! СКРИЙНШОТ на тайни чатове

Русата фолк фурия Андреа за пореден път си показа змийския език и скочи срещу своя колежка по най-вулгарния начин, заплашвайки я, че ще й счупи главата.  Този път Диона се оказа “черната овца” в очите на бившата на Кубрат Пулев, която все по-често си позволява да заплашва и да се […]