Когато Майкъл Дъглас не може да откъсне очи от Катрин Зита-Джоунс

Катрин Зита-Джоунс и Майкъл Дъглас са сред любимите ни двойки, не само защото и двамата са известни, а защото не спират да доказват, че нищо не е по-силно от любовта – нито възрастта, нито неодобрителните коментари, които чуват по свой адрес.
Те са от онези холивудски двойки, за които все се питаме как успяват да са заедно толкова години, а те продължават да ни доказват, че за любовта няма граници. Особено възрастови.
И в подкрепа на думите ни е и последната им съвместна публична поява преди броени дни на премиерата на “Ант-Мен и Осата: Квантомания” в Лондон. 
Бляскавата актриса, на 53 г., беше ослепително красива в прекрасна пастелно синя рокля на червения килим, където присъства, за да подкрепи съпруга си, на 78 г., на премиерата последния му филм в британската столица. И Майкъл не можеше да откъсне очи от нея.
Двойката, която е женена от 22 години и има две деца, Карис, на 18, и Дилън, на 20, изглеждаха много влюбени и щастливи, докато позираха пред фотографите по време на звездното събитие, 
Катрин избра дълга до земята рокля без презрамки, която подчертаваше големия ѝ бюст, докато Майкъл, междувременно, изглеждаше елегантен в тъмносин костюм, с вратовръзка на точки и свежа бяла риза.
Третият самостоятелен филм за Ант-Мен се съсредоточава около Скот Ланг(Пол Ръд), докато той и приятелите му изследват Квантовото царство, място, “където взаимодействат със странни същества и се впускат в приключение, което надхвърля границите на това, което са смятали за възможно, ” според страницата на филма в IMDb.
Дъглас се превъплъщава в ролята си на д-р Ханк Пим, която за първи път изигра във филма “Ант-Мен” от 2015 г., както и във втория “Ант-Мен и Осата” и “Отмъстителите:Краят”.
Звездата от “Фатално привличане” има още няколко проекта, които излизат скоро, така че тепърва ни предстои да ги виждаме красиви, влюбени и щастливи с ослепителната му съпруга Катрин Зита-Джоунс. 

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Сълзи и шок в "Като две капки вода" заради първия голям победител ВИДЕО

Първият голям победител в първото издание на 11 сезон на “Като две капки вода” успя да изправи на крака в мига, в който запя незабравимото парче на “Сигнал” – “Сбогом”. Тома Здравков накара всички да онемеят, превъплъщавайки се невероятно добре в образа на Данчо Караджов, който бе в публиката заедно […]