Криско и Цвети го закъсаха с парите?! Ето какво се прибудиха да правят

Всички последователи на Криско и неговата половинка Цвети са шокирани от псоледните действия на танцьорката. Вероятно имат финансови затруднения, след като се стигна до там да си продава дрехите в мрежата. 

Цветелина прави отчаян опит да закърпи семейния бюджет, което издава проблеми с парите. Или пък просто Криско си е чист габровец и е стиснат, което не се нрави особено на половинката му, която е свикнала да харчи. 

Жената ди Криско реши да продава носените си дрехи. Красивата Цвети е направила страница в социалните мрежи, в която разпродава вече използвани от нея аксесоари, дрехи и обувки. Към момента има предложени около 30 артикула, всеки от които на известни световни марки.
В страницата лъчезарната дама споделя, че повече не би носила тоалетите, но всички те са добре запазени, а някои дори обличани само по веднъж./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Криско и Цвети го закъсаха с парите?! Ето какво се принудиха да правят

Всички последователи на Криско и неговата половинка Цвети са шокирани от псоледните действия на танцьорката. Вероятно имат финансови затруднения, след като се стигна до там да си продава дрехите в мрежата.  Цветелина прави отчаян опит да закърпи семейния бюджет, което издава проблеми с парите. Или пък просто Криско си е […]

Subscribe US Now