Мария се изложи тотално! Пя на плейбек, облечена в целофан… ВИДЕО

След като реши да се завърне на музикалната сцена, Мария не се радва на вероятно очакваните от нея бурни емоции на радост от страна на феновете си. Вместо дежурните комплименти, поп фолк миньончето отнася серия от критики и за пеенето, и за визията си.

Както ви информирахме наскоро, изпълнителката бе залята от страшен хейт, докато промотира новото си парче “Ще те побъркам”, в което пеенето е последното, с което впечатлява.
Ето това за Мария и Миро срази всички, лъсна истината за… СНИМКИ
Освен новото парче, Мария тръгна и по участия из нощните заведения, както едно време, само че към днешна дата предизвиква повече подигравателни коментари, отколкото нещо друго. Особено пък след последното си участие, на което се появи облечена в… целофан. Разбира се, отново пя на плейбек, което възмути редица нейни почитатели.

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от POP FOLK (@popfolkbg)

“Ама, мила, осъзнай се! Не си в TikTok, а хората са платили някакъв мижав вход, за да те гледат, а не да ти слушат гласа на запис”, гласи един от многото негативни отзиви в социалната мрежа по адрес на старозагорката, която напоследък е фен на липсинга.
Това ли са трите причини за скоропостижния развод на Мария и Миро Дзвера

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от maria fans (@mariabulgariafans)

“Пародия на пеене”, “Нито визия, нито глас”, “Залезе, залезе… една стойностна песен имаш и това е”, “поне можеше да се постарае да има синхрон между песента и нейното “изпълнение”, “Мара за 20 години и на плейбек не може да се научи да се прави, че пее”, се казва още в коментарите в социалните мрежи./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Блейк Лайвли в 21 факта

Днес, 25 август, рожден ден празнува американската актриса Блейк Лайвли. Източник: blitz.bg