На Сърша Ронан не ѝ провървя

За премиерата на дългоочаквания “Барби” ще трябва да почакаме още… немалко. Тя е предвидена чак за юли догодина, но пък добрата новина е, че междувременно ще ни се отдават възможности да научаваме по нещо любопитно за снимките на филма.
Като например това, че за Сърша Ронан обаче новините не са добри. За съжаление актрисата е останала без роля в “Барби”. Това е потвърдила самата тя, разкривайки и причината. Оказва се, че натовареният ѝ график ѝ е попречил да се появи в предстоящия филм на режисьорката Грета Гъруик, пише Entertainment Weekly.
“Трябваше да имам епизодична роля, защото живея в Лондон и те снимаха там”, обяснява Сърша. И споделя, че дори е трябвало да изиграе още една Барби. Не се и съмняваме, че разочарованието ѝ трябва да е било голямо. С повече Барби-та и на нас определено ни звучи по-интригуващо.
Сърша Ронан обаче изглежда не се е примирила с провалената идея да участва във филма и е направила още един опит да се вмъкне в продукцията. За целта вече се е свързала с Грета Гъруик и Марго Роби (актрисата, която влиза в главната роля на Барби). И явно опитът на Сърша наистина е доста отчаян, тъй като в изпратеното до тях съобщение тя споменава, че би се съгласила дори и само да трябва да мине пред тълпа като фон.
Е, все пак, надяваме се, че възможност и за нещо повече, ще има. След появата на слуховете, че за Сърша Ронан и Дуа Липа също са измислени роли в “Барби”, участието им във филма беше почти сигурно. Дали в крайна сметка ще ги видим в розовия свят на Барби за голям екран, тепърва предстои да разберем.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Какъв мъж иска до себе си Ким Кардашиян

Точно това разбираме от последното гостуване на Ким Кардашиян в The Late Late Show, където пред водещия Джеймс Кордън открито говори за живота си като необвързана жена и за това какво следва оттук нататък. След развода с Кание Уест и скорошната раздяла с Пийт Дейвидсън, Кардашиян смята, че е време […]