Ненчо Балабанов се обясни в любов! Вече не крие младото си гадже СНИМКИ

Ненчо Балабанов е на седмото небе от сполетялата го любов. След Йоана Драгнева той имаше само мимолетни авантюри, но му се искаше да открие правилната жена за него. И изглежда го е направил. 

Актьорът се обясни в любов на Катрин Русева, която преди броени дни навърши 29 години. А по случай личния й празник, Ненчо я заведе в Италия. 
„Честит Рожден ден, Любов! Бъди все така прекрасна, усмихната и вдъхновена! Обичам те!“, написа той и показа няколко снимки от романтичния им воаяж в Италия.
Ненчо Балабанов се уреди с младо и богато гадже СНИМКА
 

 

 
 

 

View this post on Instagram

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

A post shared by Nencho Balabanov (@nenchob)

Актьорът се отбеляза от град Матера, където е прекарал почивните дни покрай Гергьовден. 
Актьорът направо сияе в компанията на по-младата си приятелка. И това си личи по неговата широка усмивка. В началото на годината Ненчо бе на друга популярна дестинация – Дубай. По-късно стана ясно, че тогава Катрин също е била с него.
„Хората не знаят лични неща за мен, тъй като избягвам да говоря за личния си живот. Имало е моменти, в които и той е бил на показ и това не е било добре за мен“. Това сподели пред Нова тв той в края на 2021 г., преди да обяви, че има нова жена в живота си. Тогава той призна, че чака голямата любов./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Мариан Бачев мина през скенер преди полет! Остана шокиран от кашон, пълен със... СНИМКА

Актьорът Мариан Бачев шокира с признанието си на какво е станал свидетел на родното летище. Хващайки самолета то Варна към София подчиненият на Слави Трифонов е преживял комична ситуация.  Никой не може да повярва какво е извадила жената от шкафа при проверката на скенер. Бачев още не може да се […]