Неочакваната Коледа на Луиза Григорова-Макариев

Празниците бяха силно очаквани от всички ни, но за поредна година отминаха сякаш прекалено бързо. А понякога са съпътствани от премеждия.
От профила на Луиза Григорова-Макариев в Instagram разбираме, че тази Коледа не е преминала според първоначалните очаквания на актрисата.
“Коледа. Винаги си я намисляме, очакваме, плануваме и тя винаги ни изненадва и не е това, което цяла година сме чакали”, пише тя.
Луиза Григорова-Макариев пояснява, че вече се е научила, че плановете и очакванията са напълно излишни. В крайна сметка обаче е разбрала, че няма нищо по-важно от това всички да са здрави.
Актрисата пише още, че на празника са останали без съпруга ѝ Мартин Макариев, защото е трябвало спешно да отиде на снимки. А на Бъдни вечер се е наложило със сина ѝ Бран да посетят болница.
“Сега си седим вкъщи с много филми + сухари/солети/бисквити, но аз съм благодарна и радостна, защото сърцето ми е пълно с любов.”

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Шакира се сдоби със своя 6-метрова бронзова статуя

Превърнала се в световна знаменитост още преди години, Шакира винаги е казвала колко много се гордее със своите колумбийски корени. А за сънародниците ѝ също съвсем спокойно можем да кажем, че се гордеят с нея. И дори нещо повече – чрез действията си те дори са решили да увековечат певицата. […]

Subscribe US Now