Неочакваното признание на Иванка Тръмп

Иванка Тръмп не е от хората, които обичат да споделят кой знае колко много за личния си живот, но понякога проявява моменти на слабост и разкрива интересни подробности.
От профила ѝ в Instagram например разбираме, че дъщерята на Доналд Тръмп живее не само със съпруга си Джаред Къшнър и трите си деца, а и с прабаба си.
Иванка публикува серия от снимки от 97-ият рожден ден на Мари Зелничкова, на които виждаме както рожденичката и специалната торта, така и цялото семейство. В описанието 41-годишната Иванка Тръмп разкрива, че през последните няколко години именно прабаба ѝ Мари живее с нея и семейството ѝ.
Дъщерята на Тръмп се шегува, че прабаба ѝ все още успява да побеждава всички на дженга. “Простите моменти заедно определят богатството на живота. Ценя всяка секунда.”
От Hola припомнят, че Иванка Тръмп, Джаред Къшнър и трите им деца живеят във Флорида през последните две години. Преди малко повече от година майката на Иванка – Ивана, почина на 73-годишна възраст.
По време на мандата на Доналд Тръмп като президент на САЩ тя изпълняваше ролята на негов съветник. През миналата година обаче разкри пред Fox News Digital, че не възнамерява да застава до него отново, ако бъде избран за президент на изборите догодина.
“Този път избирам да дам приоритет на малките си деца и личния живот, който създаваме като семейство”, допълни тогава Иванка Тръмп.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Сашка Васева е твърдо решена: Ще сваля 20 килограма със...

Сашка Васева посреща 57-ия си рожден ден в компанията на най-близките си хора — съпруга Христо и двете им деца Христо-Никола й Христина-Елена, както и на 80-годишния си баща. Любимката на народа, която в последните две години мина през тежки здравословни проблеми, сега е смирена и напълно променена, но щастлива […]