Никол Шерцингер може и това

Никол Шерцингер може да не е изкарвала нова музика от доста дълго време, но пък повече от добре знае как да поддържа интереса към себе си и да радва своите над пет милиона последователи в Instagram.
В последните седмици в профила й се препълни откъм секси снимки по бански от различни кътчета на Европа. Певицата първо ни зарадва с горещи кадри от Ибиса. Последваха не по-малко секси снимки и от Миконос. 
Далеч не сме си мислили, че Никол ще спре дотам. Съвсем наскоро тя сподели и как прекарва на поредната си екзотична ваканция. Този път точката, която са набелязали с половинката ѝ Том Евънс, са Азорските острови в Поругалия. 
“Казват, че Азорските острови са Хавайските острови на Европа. Чувствам се все едно съм си вкъщи”, сподели певицата под снимките, на които я виждаме отново по бански да се наслаждава на невероятната природа на тези отдалечени португалски владения. 
Съдейки от снимките, разбираме, че Никол и Том са посетили остров Фаял, познат като Синия остров. Той получава своя “син” прякор поради две основни причини – големият брой сини хортензии, украсяващи улиците на градовете и селата, както и цвета на водата, която обгражда острова.
Фаял, един от деветте Азорски острови в Португалия, е истинското царство на сините хортензии. Най-доброто време да отидем там е в началото на август (както е направила Никол), когато растенията са в апогея на своя разцвет и хората от целия остров се събират заедно, за да празнуват Semana do Mar – седмица, изпълнена с различни събития.
Освен с невероятната красота на Фаял, Никол Шерцингер се похвали и с още нещо, а именно колко добре се справя със сърфирането. Като човек, родом от Хаваи, не сме изненадани, че я бива в този спорт. Той се отдава на голям процент от коренното население там, отраснали буквално на гребена на вълните.
Не можем и да отречем, че изглежда невероятно добре, докато ни показва завидните си сърфистки умения. Както отбелязаха ѝ много от феновете ѝ в коментарите под снимките, “истинска принцеса Ваяна”, визирайки анимационния филм на Disney, който разказва историята на една млада и силна героиня, избрана от самия океан за специална мисия. 

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Харесвала ли е Лиса Кудроу тялото си в "Приятели"

Дори и най-заклетите фенове на “Приятели” едва ли биха предположили, че Лиса Кудроу се е чувствала уязвима именно в периода, когато сериалът е на върха на всички класации. Въпреки че Моника, Рейчъл и Фийби са вдъхновили (и продължават да вдъхновяват) няколко поколения в модния им избор, актрисата не е възприемала себе като еталон […]