Оперирала ли е носа си Виктория Бекъм

Виктория Бекъм е сред красавиците, на които много други жени се възхищават. Сред възхитените обаче има и скептици за това дали бившата певица от Spice Girls e напълно естествена. Още от преди време се говори, че е коригирала носа си.
Както и бихме предположили, Виктория Бекъм отделя доста време и внимание на външния си вид. Страстта ѝ към грима и козметиката дори се превърна в нейн бизнес. В интервю за E! News от миналата година тя разказва повече за своята марка, която работи с чисти продукти и грижа към животните.
Докато споделя своите съвети за красота Виктория разкрива, че особено много харесва ружа, тъй като той “вдъхва живот” на кожата ѝ. “Какъв нюанс ще избера зависи от визията, която искам”, казва тогава тя и съветва дамите да нанесат малко от продукта върху скулите си, както и леко върху устните.
Сега, в нов разговор, посветен на женската красота – видеото Beauty Gifting Secrets, Виктория Бекъм споделя друг свой трик пред гримьорката Шарлот Тилбъри, пише E! News.
Бившата певица от Spice Girls разкрива, че харесва да контурира носа си и показва точно кой продукт от Victoria Beckham Beauty използва за целта. Освен това Бекъм твърди, че именно заради начина, по който изглежда носа ѝ след прилагането но този трик в гримирането, много хора твърдят, че всъщност си го е оперирала. И ето че сега вече имаме категоричен отговор дали слуховете са верни или не.
“Никога не съм си правила операция на носа, винаги съм имала такъв нос”, заявява твърдо Виктория Бекъм.
Гримьорката Шарлот Тилбъри споделя, че и по нейн адрес е имало същите подозрения и хора са отивали при нея, за да я питат директно дали е коригирала носа си. Тя винаги си е признавала, че просто контурира носа си, така, както се прави и за визии за червения килим, и за фотосесисии.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Победителката във "Фермата" 8 Веселка пред БЛИЦ: Вярвам в знаците на съдбата!

Веселка Маринова спечели “Фермата” за втори път! Това е истински прецедент, тъй като тя е единствената жена, която до момента е успявала да спечели риалити формат два пъти. 25-годишната майка на три деца за пореден път доказа колко борбена може да бъде и колко зряла за крехката си възраст. Веселка спечели […]

Subscribe US Now