Пикантни разкрития за отношенията на Елвиса и Моника след “Игри на волята” ВИДЕО

Мартин Николов – Елвиса и Моника Николаева от „Игри на волята“ сезон 5 заровиха томахавките. Миската и бохемът седнаха на една маса заедно с други участници в играта.

Мартин заля мрежата с клипчета от горещия купон в едно от популярните си заведения в София.
В кулминацията на шумното парти, подгрявано от известнен попфолк изпълнител Мартин, Моника и останалите им дружки развъртели гюбеци с чашки в ръка, а богаташът грабва и краставица в ръка, вместо микрофон.
Красавицата и Елвиса не пропуснаха да позират един до друг са селфи. „Това е за стори!“, извика шумно Моника.
 

Драмата между двама от най-нашумелите играчи от сезон 5 на екстремното риалити започна в предаването и продължи дори след шоуто.
От отговори на бизнесмена на въпроси на последователите му в Инстаграм, стана ясно, че той и “Мисис България 2020” не са в топли отношения. Той не пропусна да се спре и на разразилата се дружба между Мони и бившата му – фолкаджийката Емануела, с която също не е в добри отношения.
От своя страна Моника дори изригна с безкомпромисни квалификации по адрес на столичния бохем./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Тайният код на Кейт Мидълтън

Работещите членове на кралското семейство знаят, че понякога е по-важно не това, което казваш, а което премълчаваш. И че всяко тяхно действие може да бъде изтълкувано по много начини – затова се спазва строг протокол. Ако има някой, който е майстор в говоренето без думи, то това е Кейт Мидълтън. […]

Subscribe US Now