Потрес! Даниел Петканов поиска пред всички Елица от “Игри на волята”, заговори й и за развод ВИДЕО

След раздялата си с майката на детето си Александра Богданска, Дани Петканов буквално е като отвързан, но е и факт, че в живота му все още няма нито нова жена, нито сериозна връзка. Вместо това той прекарва времето си, работейки в шеги и закачки, а поредното потвърждение е скорошно видео.

В него Лудия репортер, както е известен Петканов, закача вече омъжената Елица Янкова от “Игри на волята”. В поредицата си, в която задава на непознати и подвеждащи гатанки, Петканов попадна на плажа на половинката на победителя в миналогодишния сезон на екстремното риалити и отскоро неин съпруг – Алекса Ерски.
Петканов изчегърта Алекс Богданска
Още от началото на разговора им Даниел подхваща Елица с объркващ въпрос за цвета на косата на шофьор в рейс, който разтоварва и товари нови пътници. Когато Елица му се представи коя е всъщност и стана дума за връзки, раздели и настоящото и положение пък, Петканов изцепи: “Няма гаранция, че човек ще бъде доживот с някого!”, явно имайки предвид собствения си печален опит в това.

 

 
 

 

View this post on Instagram

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

A post shared by Daniel Petkanov (@daniell_petkanov)

Даниел Петканов се жалва в мрежата, Александра го проклела и ето какво го споделя СНИМКИ
Нещо повече – бившият на Алекс Богданска изобщо не се поколеба и изстреля оферта към Елица да си пишат в Инстаграм, като побърза да уточни, че вече има опит в разводите, така че може да я утешава, ако остане сама, макар и с думи… Как е реагирал на всичко това любимият на Елица – Алекса, можем само да предположим./show.blitz.bg

 

 
 

 

View this post on Instagram

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

A post shared by Aleksa Erski (@aleksaerskii)

Източник: blitz.bg
Next Post

София Вергара и Джо Манганиело се развеждат

Преди седмица София Вергара навърши 51 години и реши да отбележи подобаващо рождения си ден с почивка до Италия в компанията на приятели. Още тогава обаче ни направи впечатление, че в картинката липсва Джо Манганиело. Предположихме обаче, че актьорът е зает с някой филм и затова му се е наложило […]

Subscribe US Now