Разделени и щастливи – тайната на брака на Крис Хемсуърт и Елса Патаки

Какво прави човек след 13 години брак? Определено не това, което след 27… Оставяме шегата по адрес на Хю Джакман и Дебора Лий Фърнес настрана, и поглеждаме към Крис Хемсуърт и съпругата му Елса Патаки.
За щастие те двамата нямат намерение да се развеждат, но са намерили умен начин да разнообразят живота си и да разделят грижите за трите им деца. Двамата са на ваканция поотделно.
40-годишният актьор от “Тор” и 11-годишната дъщеричка на семейството Индия са в Исландия. Хемсуърт редовно публикува снимки и видеоклипове от нещо, което смело бихме нарекли “активна почивка” – катерене по глетчери, яздене на коне, риболов и обиколки с бъгита.
“Едно от най-красивите места, на които съм бил. Благодаря ти, Исландия”, написа актьорът към поредния красив кадър от островната държава в Instagram.
По същото време 47-годишната модел и актриса е с деветгодишните близнаци Саша и Тристан в Токио. Елса също публикува няколко снимки от екскурзията си в Япония, където можем да видим коренно различна атмосфера от тази в Исландия.
Крис Хемсуърт и Елса Патаки се женят през 2010 г. След като известно време живеят в Лос Анджелис, където се раждат трите им деца, през 2015 г. семейството се мести в родната на Крис Австралия и живее в Байрън Бей, уточняват Hello.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Константин го закъса със здравето ВИДЕО

Певецът Константин отново го закъса със здравето и се наложи да отмени последната си изява в собственото си заведение в София. Той все пак се появи на сцената, за да обяви тъжната новина, че не може да пее.  Фолк идолът разкри, че има сериозен проблем с дихателните пътищата и няма […]

Subscribe US Now