Секси почивката на Мирела от “Игри на волята” в Тайланд

Мирела Илиева може и да не успя да се добере до финала на последното издание на “Игри на волята”, но определено спечели симпатиите на зрителите. Доби и още по-голяма популярност в социалните мрежи.
Именно там Мирела споделя снимки от своите преживявания, а от последните ѝ постове виждаме, че е посетила една от мечтаните си дестинации – Пукет, Тайланд.
От снимките се разбира, че Мирела е в компанията на приятели и именно това е мястото, което е искала да посети най-много. “Спокойствие и красота навсякъде. Не мога да ви опиша колко прекрасно се чувствам”, допълва тя.
Въобще не сме изненадани от твърдението ѝ, че през цялото време навсякъде са ходили с бански, защото просто там е наистина топло и времето го позволява. 
“Красота и спокойствие накъдето и да се обърнеш. Това е този остров. Няма напрежение, няма стрес. Има природа и безгрижни, свободни и добронамерени хора. Диви плажове, вкусна храна… просто е прекрасно.”
Колко е прекрасно разбираме от споделените снимки, както и колко секси е Мирела. В един от последните си постове тя пише, че е благодарна, че е имала възможността да посети Пукет.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Неочакваната новина на Владо Карамазов

Около Владо Карамазов последно се говореше доста заради това, че бе заменен като водещ на риалитито Survivor. И тъй като в един момент социалните мрежи преливаха от коментари за смяната на водещия, самият Владо реши да хвърли малко светлина по въпроса. В профилите си в социалните мрежи той написа, че […]

Subscribe US Now