Сгодена ли е Тейлър Суифт

През годините Тейлър Суифт е преживявала немалко любовни драми. А всяка следваща връзка на певицата става все по-потайна. Каква е причината за това и сгодени ли са тя и сегашното й гадже Джо Алвин, разкрива самият той.
За двойката знаем, че са заедно още от 2016 г. И въпреки че любопитството на фенове и папараци към тях и личния им живот е нестихващо, двамата някак успяват да се измъкнат от центъра на вниманието. Всъщност, те почти и не се появяват в публичното пространство.
А това им решение се оказва и добре оправдано. Причината споделя актьорът Джо Алвин в най-новото си интервю за Elle.
“Не е защото толкова искам всичко да е лично, по-скоро е резултат от друго. Живеем в общество, в което хората се държат изключително натрапчиво. И колкото повече даваш, а честно казано, дори и да не го правиш, все нещо ще ти бъде отнето.”
Джо признава също, че не разбира защо всички намират желанието да запазят личната си неприкосновеност за странна. И предпочита да остане също толкова потаен, след като го питат дали е предлагал брак на Тейлър.
“Ако получавах по един паунд всеки път щом ми кажеха, че съм сгоден, щях да имам много монети”, шегува се актьорът в друго свое интервю за The Wall Street Journal. И съвсем в негов стил, отговора на въпроса в крайна сметка държи да остави отворен.
“Истината е, че ако е да, не бих признал. А ако е не, отново не бих признал.”

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Истории, звезди, тенденции

Вижте интересните истории на деня, новини за звездите, тенденции и идеи за свободното време. Източник: Lifestyle.bg

Subscribe US Now