Ужас! Ето на какво възпитава Мария дъщеря си СНИМКА

Фолк певицата Мария отново даде повод за възмущение, но този път с възпитанието на дъщеря си. 12-годишната Марая се оказа по–голяма кифла и от майка си. 

Певицата не дава добър пример на дъщеря си, която от малка започна да залита по разголените снимки и демонстрацията на лъскав живот с маркови парцалки, към които се е вманиачила Мария покрай богатите си любовници. 
 

 

 
 

 

View this post on Instagram

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

A post shared by Merii (@mariah_andonova)

От последния кадър на Марая се вижда, че умее да позира и е наследила кифленските физиономии на майка си. Не е ясно как гледат на поведението й нейни съученици и родители, записали децата си в едно от най-скъпите и престижни училища в България, където предполага, че възпитаниците са на силно образовани личности и пред тях би трябвало да има светло бъдеще. 
Марая Андонова е дете от първия брак на Мария, която преди няколко месеца се венча за трети път. Детето винаги е живяло с майка си, но тя често навестява баща си и новото му семейство. Именно той плаща скъпото школо на Марая, която изглежда предпочита да го раздава като инфлуенсър и мечтае да бъде известна като майка си. За съжаление така разсъждават голяма част от подрастващите девойки, които искат да бъдат популярни и по-лесно да си намерят богат мъж./show.blitz.bg

 

Източник: blitz.bg
Next Post

Мария Силвестър изплю камъчето и призна има ли корекции по себе си! А за младото си гадже каза... СНИМКА

Мария Силвестър категорично отрече в разговор с фенове да има пластични операции и уточни, че носът и скулите й са по рождение. На шега телевизионерката уточни, че са правени в Костенец-нейния роден град. Припомняме, че брюнетката няма и силикон в бюста си и даже няма идея какви други корекции си […]

Subscribe US Now