За кого се сгоди една от най-добрите футболистки

През последните години се убеждаваме все повече, че женският футбол не отстъпва по атрактивност на мъжкия. Изминалото световно първенство дори показа, че може да го задмине.
В момента една от най-добрите футболистки в света е Сам Кър. Тя успява да помага на своя клубен отбор Челси да печели титли, но за момента няма същия успех в националния отбор на Австралия.
В личен план обаче нещата се развиват също много добре за Кър. От People разбираме, че нападателката на Челси се е сгодила за половинката си Кристи Мюис.
За първи път двете загатнаха, че между тях има нещо по време на Олимпиадата в Токио. Тогава двете се изправиха една срещу друга – Мюис в отбора на САЩ, а Кър в този на Австралия. Тогава обаче американките се оказаха по-добри и победиха опонентките си.
След края на мача двете футболистки бяха забелязани заедно, като Кристи Мюис утешаваше Сам Кър. Малко по-късно връзката им стана официална, когато 30-годишната австралийка публикува тяхна обща снимка в Instagram.
Очевидно през тези години връзката им от разстояние не е пострадала, а дори се е заздравила. Както вече споменахме, Сам Кър играе в Англия с екипа на Челси, докато Кристи Мюис играе е Америка с екипа на Готъм.
През миналата година 32-годишната Мюис разкри пред GAFFER, че връзката от разстояние е трудна, но двете си говорят много чрез FaceTime. Друг основен стожер на връзката между футболистките, освен любовта, е подкрепата и фактът, че разбират спорта и искат да се развиват.
“Мисля, че нещото, което ни държи е, че можем да видим крайна точка. И двете просто искаме взаимно да се справяме толкова добре в кариерата си. Не мисля, че можеш да имаш връзка от разстояние с някой, който не разбира спорта”, казва тогава Кър.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Колко е спечелил Григор Димитров от тениса

Добре известно ни е, че тенисът е един от най-трудните и скъпи за практикуване спортове в световен мащаб.  Но пък и наградните фондове на големите турнири също не са малки и за подценяване. След края на Rolex Paris Masters стана ясно, че въпреки загубата си от Новак Джокович на полуфиналите, Андрей […]

Subscribe US Now