Малката тайна, с която Кейт Уинслет възроди сексуалния си живот

Свързваме Кейт Уинслет преди всичко с ролята й на Роуз в “Титаник”. Но от нея минаха близо три десетилетия и красивото момиче вече с зряла жена на прага на 50-те си години. И не се притеснява да говори откровено за личния си живот, който невинаги е толкова бляскав, колкото виждаме на червения килим.
Наскоро тя участва в подкаста “How to Fail” и изпадна в откровения, след като бе помолена да даде съвет за сексуалния живот на слушателите. Тя сподели на водещата Елизабет Дей, че както всички други е имала моменти, в които не се е чувствала най-добрата версия на себе си.
При нея последният е бил свързан с наддаването на тегло, което е довело до загуба на сексуално желание и влечение към нейната половинка. Кейт Уинслет подчертава, че наличието на подобен проблем не е задължително да е свързано с надебеляване, а може и с нещо друго, случващо се в живота ни – често са замесени и проблеми с щитовидната жлеза. Но каквато и да е причината, е добре винаги да търсим решение.
Актрисата споделя, че тя го е намерила в тестостеронозаместваща терапия. “Телата ни са странни и се държат по странен начин, особено когато остаряваме”, обяснява тя и съветва всички жени в по-напреднала възраст които като нея са загубили либидото си, да изследват хормоните си и най-вече тестостерона.
Също така не бива винаги да винят себе си за настъпващите промени, защото те често са заради фактори, които не са под техен контрол, пише The New York Post.
Сега, след терапията, Кейт Уинслет може да каже, че се чувства секси отново и е върнала желанието си за горещи преживявания. Освен това е повишила самочувствието си и смята, че изглежда “страхотно”. Защото за нея жените с възрастта стават “по-сочни и секси”, което се дължи на натрупаната увереност и способността да се справят с всички трудности в живота.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Специалната връзка на Джеймс Мидълтън и принц Уилям

Последните месеци бяха много трудни за Кейт Мидълтън и нейното семейство. С признанието, че е болна от рак, мнозина я почувстваха по-близка от всякога, защото за пореден път осъзнаха, че кралските особи не са много по-различни от нас, обикновените хора. А, оказва се, нейният брат Джеймс Мидълтън също е преминал през труден период, […]

Subscribe US Now