Играе ли Том Круз все една и съща роля

Не би било преувеличено да кажем, че Том Круз е филмовата звезда на годината. Все пак, наскоро излезлият “Топ Гън 2: Маверик” вече отвя конкуренцията по бокс офис приходи и се превърна в най-успешният филм на актьора.
И както често се случва, след като някой едва е имал време да се зарадва на успеха си, винаги се намира човек, който да го разкритикува.
Мики Рурк е също популярен и снимал се в много филми актьор, както и Круз. Рурк обаче явно не е впечатлен от кариерата и способностите на колегата си.
В американското телевизионно предаване Piers Morgan Uncensored той съвсем открито казва, че успехът на “Топ Гън 2: Маверик” изобщо не доказва качествата на Круз.
“Той играе същата роля в продължение на 35 години. Не уважавам това. Не ми пука за пари или власт. Пука ми… когато гледам Ал Пачино или Кристофър Уокън как работят, или ранните роли на Де Ниро…”, допълва Рурк и признава, че иска да бъде точно като тези актьори. Вдъхновява се от тях, защото надграждат професионалните си умения, за разлика пък от Круз.
А най-откровено болезнената критика Рурк отправя, когато го питат дали според него Том Круз е добър актьор. На този въпрос отговаря просто и кратко:
“Мисля, че той просто е без значение.”

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Мика Стоичкова с култов купон на Слънчев бряг за РД СНИМКИ 18+

34-ят рожден ден на Мика Стоичкова се превърна в грандиозен купон на родното Черноморие. Щерката на футболната легенда Христо Стоичков и веселата й компания се забавляваха на макс в хитово заведение в Слънчев бряг. На партито, разбира се, е имала в изобилие отбрани деликатеси и марков алкохол. Самата Мика също […]