Вики от “Мастило” се съблече и подпали мрежата СНИМКИ 18+

Виктория Терзийска или Вики от “Мастило”, както е известна през годините, независимо че групата вече отдавна я няма на музикалната сцена, нагорещи много страстите на последователите си в мрежата.

Певицата, която по принцип никога не е залагала на подобен тип публични снимки, този път изневери на стила и си показа как изглежда с минимално количество плат по себе си.
Изнудват Вики от “Мастило” за пари СНИМКА
И докато феновете й плакнеха очи по кадрите, брюнетката поясни в пост, че всъщност е доста стеснителна, нищо, че от време на време дава потвърждение за обратното.

Не е за вярване какво прави Вики от “Мастило” на плажа СНИМКИ 18+
“Макар на тази снимка да ви изглеждам много куул и каквото там си мислите, ще кажа, че много мислих дали да го започвам това с  „O Viky“, защото съм един срамежлив, затворен и съвсем обикновен човек. Не, не съм емоционално интелигентна, първична и пряма съм, и многооогоо срамежлива”, заяви певицата, предизвиквайки вълна от отзиви с предизвикателния си вид./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

На гости в дома на Елън Помпео

Елън Помпео все още си спомня как едва не припада пред къщата на плажа, когато я вижда за първи път. Има нещо специално за нея в модернистичната структура, кацнала на скален връх с изглед към океана в Малибу, Калифорния. Но има и едно голямо препятствие: цената. По онова време “Анатомията […]

Subscribe US Now