Защо свещта на Гуинет Полтроу е с аромат на вагина

Гуинет Полтроу определено знае как да накара хората да говорят за нея. След като пусна на пазара свещта с аромат на вагината си, съвсем вероятно мнозина все още наострят уши, щом чуят нещо ново около един от най-провокативните продукти на компанията ѝ Goop.
Свещта, кръстена This Smells Like My Vagina, струва цели 75 долара. Срещу тези пари обаче всеки неин купувач получава възможността да зарови нос в богат аромат на здравец, цитрусов бергамот, кедрови нотки и роза дамасцена.
В последното си интервю за Today Гуинет споделя какво е посланието, което е заложила зад провокативното име на свещта.
“Тази свещ наистина е като провокацията да кажеш: “Страхотно е да бъдеш жена по всеки начин.” Страхотно е да имаш тази сила и такава трибуна.”
Откакто е по-ангажирана с компанията Goop и през 2016 г. поема ролята на неин главен изпълнителен директор, актрисата почти изцяло се е оттеглила от работата си в киното.
Не сме гледали Гуинет на голям екран откакто през 2019 г. излиза филмът “Отмъстителите: Краят”. За сметка на това обаче се радваме на нестандартния ѝ подход в бизнеса с пускането на все така изумяващи продукти, какъвто е именно свещта с аромат на вагината ѝ. Затова и чакаме следващата изненада…

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Тормозена ли е Бритни Спиърс от майка си

Бритни Спиърс винаги е успявала да провокира, обърка и държи в напрежение феновете си. За никого не е тайна, че певицата има изключително сложни отношения със семейството си – в това число влизат не само баща ѝ Джейми Спиърс, сестра ѝ Джейми Лин, брат ѝ Брайън, но и майка ѝ – Лин […]

Subscribe US Now