Тормозена ли е Бритни Спиърс от майка си

Бритни Спиърс винаги е успявала да провокира, обърка и държи в напрежение феновете си. За никого не е тайна, че певицата има изключително сложни отношения със семейството си – в това число влизат не само баща ѝ Джейми Спиърс, сестра ѝ Джейми Лин, брат ѝ Брайън, но и майка ѝ – Лин Спиърс.
През ноември 2021 г. в публикация, която по-късно изтри, Бритни Спиърс заяви, че майка ѝ – Лин Спиърс, макар винаги да е предпочитала да стои в сянката на скандалната история около попечителството на дъщеря си, е пряко свързана с натиска над Бритни от първия ден.
Сега Бритни Спиърс продължава да изяснява ситуацията, в която се е намирала. Тя използва своя Instagram, за да се оплаче от липсата на подкрепа и грижа от страна на близките си, особено майка си.
Бритни публикува серия от скрийншотове на съобщения, които твърди че е писала до майка си през 2019 г. от психиатричната клиника. Съобщения, които по думите ѝ Лин Спиърс е игнорирала, пишат от Page Six.
“Разказвала ли си на хората и как криеше кафето всяка сутрин от мен? Каза ли им, че всяка сутрин, когато се опитвах да намеря кафе, нямаше мои снимки в кухнята, а само на Мади и Джейми Лин?” – продължава тя, визирайки съответно племенницата и сестра си. “Всяка сутрин слагах моя снимка до вас, и всяка сутрин я прибирахте, преди да се събудя!”
Лин Спиърс пък настоява за обратното – че също пази историята на разговорите и че истината въобще не е такава. Тя уверява, че я обича безкрайно много. 
Бритни Спиърс обаче не само не вярва на думите на майка си, ами я нарича “шегаджийка” за това, че се преструва на “отговорен родител” и продължава да “играе любяща майка”.
“Имаш нахалството да показваш съобщенията си, когато знаеш, че сте ме наранили толкова много, че дори не е смешно”, пише още Бритни.
Изпълнителката обяснява също, че в нощта преди да бъде отведена в психиатрично заведение през 2019 г., тя е преспала у майка си с приятели по нейна покана, но впоследствие е разбрала, че те са планирали всичко, за да я отведат в клиниката. 
“Ти ме малтретира”, категорична е Бритни Спиърс.
И докато майка и дъщеря очевидно все още имат какво да изясняват, бащата на Бритни, Джейми Спиърс, беше обвинен, че е следил разговорите и съобщенията на певицата на мобилния ѝ телефон, докато е изпълнявал функциите на неин настойник. По-рано той твърдеше, че “действията му са били извършени със знанието и съгласието на Бритни”, което очевидно не е така, припомнят от BuzzFeed News. 

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Защо Брад Пит взима уроци от Люис Хамилтън

Спортни коли, рев на мотори и високи скорости. Така може да опишем повода, който събра на едно място Брад Пит и Люис Хамилтън. И няма начин да не е така, тъй като става въпрос за нещо голямо… Актьорът всъщност се подготвя за най-новата си роля. А негов учител е самият […]

Subscribe US Now