Коя част на тялото наистина издава размера на пениса

Чували сме какви ли не митове и легенди за това как можем да разберем колко надарен е един мъж, преди да сме стигнали до съществената част, за да няма неприятни изненади. Знаем за големината на ръцете, както и на стъпала, но оказва се, има една друга част от мъжкото тяло, която е най-точен издайник за други физиологични дадености.
Според ново изследване на японски учени, носът всъщност е много по-точен показател за големината на мъжкото достойнство. Те са открили, че мъжете с по-големи носове имат по-големи пениси със средна дължина 13.5 сантиметра.
С това откритие се опровергават твърденията, че по размера на обувките можем да съдим за големината на мъжкото достойнство, пише The Sun.
Също така се потвърждава, че тези размери са генетично обусловени и мъжете не могат да направят много по въпроса. Те не зависят и от височината, и от теглото на мъжа.
А добрата новина, която се доказва и с предишни изследвания, е, че средната големина на пениса в еректирало състояние се е увеличила с 25% в последните 30 години.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Защо Новак Джокович остана без треньор

Преди повече от седмица Новак Джокович изненада всичките с фенове с новината, че се разделя с треньора си Горан Иванишевич, с когото работеха заедно от шест години. Слабите резултатите на сърбина от началото на годината са вероятната причина за раздялата, но реално Джокович така и не даде обяснение за решението си. […]

Subscribe US Now