Голямата промяна за Марк Уолбърг

Марк Уолбърг е добре познато име в цял свят, но успехът за него не е дошъл за една вечер. Той е плод на години труд, усилия и лишения.
В момента Уолбърг не разчита само на актьорската си кариера, за да се изхранва, като има развити няколко бизнеса. От верига ресторанти за бързо хранене до бранд за облекло. В предаването The Talk 51-годишният актьор казва, че е решил да направи една голяма промяна в живота си.
Марк Уолбърг и семейството му вече не се подвизават в Калифорния, а в Невада и за това си има добра причина. Марки Марк, както е известен актьорът, казва, че преди много години се е преместил в Калифорния, за да преследва актьорска кариера, но всъщност това не му е донесло кой знае какъв успех.
Сега е решил, че за семейството му е най-добре да живеят на друго място, където децата му ще могат да следват мечтите си. А самият той да прекарва всеки свободен момент с тях. Като предприемчивият дух на Уолбърг не се е примирил с преместването. Дори нещо повече.
Големят му план е да превърне Невада в нова версия на Холивуд. Като дори иска да построи фабрика в щата, в която да се произвеждат дрехите на бранда му – Municipal. И ако всичко това се случи, Марк Уолбърг най-сетне ще може да работи повече от вкъщи.
От Yahoo Entertainment припомнят, че в началото на годината актьорът пусна за продажба имението си в Лос Анджелис за 87.5 милиона долара. Като бе купил земята през 2009 г. за доста по-скромните 8.25 милиона долара. А с помощта на архитекта Ричард Ландри построи къща с 12 спални и 20 бани.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Емоционалното писмо на Анджелина Джоли до Брад Пит

От години Брад Пит и Анджелина Джоли водят съдебни дела и все не могат да се разберат помежду си. Поредното бе за винарната Chateau Miraval. И докато двамата продължават да изясняват подробности от съвместния си живот преди години, битката има за френската вила си тече в пълна сила.  През февруари Пит съди […]